divendres, 2 d’octubre del 2009

Ni ziprofoxsalino ni osties!

La cosa esta crua companys, els patxissets, amb la sort que els caracteritza han perdut ja abans de comencar (ranci teclat israelita sense la nostra c trencada) un dels sarrons on portavem un bon feix de coses tipus: medicines, frontal, carregador de la camera, tovalloles, sabons i demes. I mira que li vaig dir a la pintxa de la guixeta de barcelona: "mossa, que aixo quan fem el transbord a paris ens ho perdreu...". I ella: "que no que no, no ho perdem, nomes arriba tard!". I flis flas, tal qual, la maleta perduda en el mon de les maletes, i res, en principi aquesta nit, despres de moltes gestions en guiri de l'india, provarem d'anar a recuperar-la a l'aeroport...

I ja em va be aixo de l'aeroport, perque colega es la primera clatellada a la boca. Et baixes alla i hi ha un pifostio de cal collons, et fan omplir com dos formularis per vere si has passat per on hi ha grip A i despres per unes cameres d'aquestes que et veuen rotllo com si fos el bon amic Predator.

I be, al sortir de tot el pollo, doncs maleta perduda, i l'odisea de que algu et porti al lloc on vols anar, no sense abans havent provat de fer-te la vaina vint i cinc cops. El paiu del taxi es fa el longuis amb el lloc on vols anar, que no sap anar, que l'ajudis, que tal. Despres t'embolica i et diu que va a buscar a un lloc d'informacio turistica de l'india, que li drian com arribar-hi, i res, el paiu de la informacio no es nomes que un tiu que et diu que tu avui no pots dormir on tu vols, sino que tens que anar on ell et digui i que dema ja aniras a on tu vols. I res, una estona de discussio i al final et porten a on tu volies anar. I buah, deu nos en guardi! Potser hagues estat millor anar alla on deia el vaines! Perque el lloc on t'han enviat el que si son colegues teus te una molla que t'hi cagues i mes si arribes a quarts d'una de la nit com ens va passar a nosaltres...

Pero be, ho anem superant, tot i haver-nos plantejat escampar i anar a collir bolets al priorat. I es que a casa com enlloc eh! D'enca que estem per aci nomes m'he menjat un brownie i una pizza vegetal perque la resta que hem vist buu, i es que mira que son bones les seques amb botifarra! Casumdena!

I reeess, aquesta nit arriba el colega de l'Alex i esperem trobar-lo al forat on estem bonament afincats, i amb molta joia i ricoma esperem que se'ns emporti ben lluny d'aci!

Ptons del mestressu i la mestressa!