dimarts, 6 d’octubre del 2009

Can xolai del conflent

Doncs siiii, per fi hem sortit de delhi!!! Despres de passar tres dies i tres nits en aquell cau ens hem pogut escapar i finalment anar cap a al rajastan. En aquest moment estem a pushkar, en una guest house que es diu moon caffe i que es de puta mare. El lloc, netissim comparat amb delhi esta envoltant un llac, que representa un deu, un tal brahma, i rodejant el poble, dos montes, que representen la dona i l'amant. Molts colors, les xoles es impressionant com vesteixen, negres negres i amb uns ulls super clars.

El lloc esta curios, un carrer principal ple de botigues amb roba i plata, entre d'altres, ja sabeu, tipic winston, camel: 200 amigo. Pero guaisss.

El viatge vaja tela, ja la parada del bus de delhi digne de veure, el bus, amb lliteres i viatjant estirats, segons tothom el millor medi de transport de l'india, i nomes esta al rajstan, suposo que deu ser-ho pels que medeixen menys de 1,60 cms perque jo alla no hi cabia ni de blas.

La manera de conduir del pintxo de la tussa millor ni us la penseu, com es evident no vaig poder clapar, i a mala hora colega, adelantaments de quatre en quatre, fent cunetas i arcenes del estado entre d'altres.

I res, que estem guais aci, amb una penyeta d'argentins i una gent de menorca. Anirem aviat, finals de setmana suposo cap al monte, que aci fa una xixarraca que flipes.

Ah, i per cert, vem recuperar la motxilla perduda, amb mes pena que gloria pero, ja us explicarem. Apa, records a tots!!!

1 comentari:

joanpetrucci ha dit...

jajajajaja però si tu no podries dormir ni al Hilton jajajaja. Un saludo parella. M'alegro de saber de vosaltres....
apa a disfrutar cabrits!